Meer resultaten voor parkeerverbod antwerpen

parkeerverbod antwerpen
Politie Antwerpen op Twitter: @AnoukMi" Dat parkeerverbod is er al langer. Maar onderbord kwam recent om 10 extra parkeerplaatsen vr buurtbewoners te creëren tss 18 en 9u."
Link naar Tweet kopiëren. Volgen Volg je nu Ontvolgen Geblokkeerd Deblokkeren In afwachting Annuleren. Politie Antwerpen Geverifieerd account @ LPAntwerpen 10 aug. @ AnoukMi Dat parkeerverbod is er al langer. Maar onderbord kwam recent om 10 extra parkeerplaatsen vr buurtbewoners te creëren tss 18 en 9u.
Aanvraag parkeerverbod binnenkort bij stad in plaats van pol. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Voor een parkeerverbod dat nog vergund werd in 2015 en doorloopt tot in 2016 verandert er niets. Parkeerverbod online op te volgen. Ook het plaatsen van de borden doet de stad Antwerpen vanaf 1 januari altijd zelf. Eigen borden plaatsen mag dan niet meer.
Toelating om werfsignalisatie te plaatsen Ondernemen in Antwerpen.
Opgelet: Dit parkeerverbod mag niet gebruikt worden voor het parkeren van werfvoertuigen. Wilt u enkel een parkeerplaats vrijhouden welke niet kaderen in uw werken? In de aanvraag dient u aan te geven of uw werk een bouwwerf is. Een bouwwerf is het bouwen, verbouwen of afbreken van woningen en gebouwen. Werken die doorgaans niet in opdracht van stad Antwerpen worden uitgevoerd.
Technologiebedrijf Rombit levert digitale verkeersborden aan stad Antwerpen Made in Antwerpen.
Sinds begin vorig jaar lanceerde de stad Antwerpen samen met Rombit een digitaal platform waarop burgers en bedrijven een parkeerverbod kunnen aanvragen. Jorik Rombouts, CEO van Rombit: Het digitale parkeerbord bevat een combinatie van de nieuwste technologieën zodat informatie draadloos en op een heldere manier getoond wordt.
Antwerpmove Uw verhuisspecialist!
Heb je parkeerverbod aangevraagd voor je verhuis en uw afspraak is om 12 uur en er zijn autos die het verbod teken niet gerespecteerd hebben, Zorg dan dat je ten laatste om 11 uur naar de verkeerspolitie belt voor dit te melden. Het duurt immers 30 minuten eer dat de politie ter plaatse kan zijn. En als de wagen in kwestie moet weggetakeld moet worden, dan duurt het 30 minuten eer dat de takelwagen ter plaatse kan zijn wacht dus niet tot de verhuizers bij u komen. zo vermijdt u onnodige extra kosten. Parkeerverbodvergunning aangevraagd door u, bij uw plaatselijke politiekantoor gratis Parkeerborden Reglementair geplaatst door ons voor de prijs van 4000, incl. Plaatsing parkeerborden wettelijk 1 bord door de gemeente. Wij plaatsen 2 borden! n aan het begin en n aan het eind. Zo heeft u recht op 30 m die u kunt gebruiken voor camion en ladderlift. wij plaatsen ook parkeerborden voor aannemers, voor het plaatsen van containers enz. De borden worden geplaatst en opgehaald door onszelf! U hoeft er zelf niets voor te doen. Via deze link kunt uw verkeersborden aanvragen voor regio antwerpen.
Verhuur verkeersborden, verhuisborden en signalisatiemateriaal.
Bij Cant Wegsignalisatie kan u dergelijke verhuisborden aankopen of een parkeerverbod set huren. Dergelijke parkeerborden hebben we standaard voorradig en kunnen dus op relatief korte termijn afgehaald of geleverd worden vanuit onze magazijnen in Merksem Antwerpen of Zaventem Brussel. Verhuisborden worden bij verhuur steeds in set geleverd.
Antwerpen vergeet verbodsborden en takelt 250 auto's' op Zuid. Auto55.be Nieuws.
Praktisch Verkeersbelasting, BIV Vlaanderen 2016 Wanneer is een auto oldtimer Wettelijke beperkingen gebruik oldtimer Premie elektrische autos 2016 2019 Boetetarieven. Contacteer de redactie Wettelijke bepalingen Gebruiksvoorwaarden Over cookies Adverteren op Auto55. Blijf op de hoogte. De laatste brandstofprijzen. Wettelijke eisen winterbanden alle Europese landen. Antwerpen vergeet parkeerverbod en sleept 250 auto's' weg.
Bouwunie Reglement tijdelijk parkeerverbod Antwerpen.
Nieuw aangepast reglement tijdelijk parkeerverbod stad Antwerpen in voege. Nieuw aangepast reglement tijdelijk parkeerverbod stad Antwerpen in voege. De voorbije maanden zat Bouwunie Antwerpen regelmatig rond de tafel met de stad Antwerpen rond het nieuwe parkeerbeleid. De evolutie van deze gesprekken volgde u op de voet op onze website en nieuwsbrieven.
Tijdelijk parkeerverbod stad Antwerpen JuridischForum.be.
Tijdelijk parkeerverbod stad Antwerpen. 1, 1 jaar 10 maand geleden 24 nov 2015 2029.: Vorig weekend ben ik gaan helpen bij een verhuis in Antwerpen. Er werd een vergunning aangevraagd voor een tijdelijk parkeerverbod. Er werden 2 borden gehuurd 25 euro, deze werden donderdagavond geplaatst, ruim op tijd voor aanvang zaterdagmorgen 9u.

Contacteer ons