Resultaten voor Verhuizen Antwerpen

Verhuizen Antwerpen
Verhuizingen.
Antwerp Fastmovers verhuizingen is een verhuisfirma dat is gevestigd in Deurne met een bijkantoor in Antwerpen en doet verhuizingen zowel nationaal als internationaal.
Bewonerskaarten Gemeentelijk Autonoom Parkeerbedrijf Antwerpen.
Beperkt bewonersparkeren in winkelstraten. Als gedomicilieerde inwoner van de stad Antwerpen parkeert u met een bewonersvergunning gratis in de buurt van uw woning. Maximaal 2 bewonersvergunning per woonheid. Houd er wel rekening mee dat u in een aantal winkelstraten ook als bewoner betalend parkeert tijdens de winkeluren. Autodelers die een bewonersvergunning willen voor verschillende zones vinden hier meer informatie. Geen vignet meer achter de voorruit. U hoeft geen papieren vignet of ander registratiebewijs achter de voorruit te plaatsen. De parkeertoezichters voeren bij controles uw nummerplaatgegevens in hun handcomputers in. Zij zien vervolgens of u beschikt over een geldige vergunning voor de zone waarin uw wagen op dat moment geparkeerd staat.
A-stad.
context.article.description context.page.description context.app.description plainText
Verhuizingen Antwerpen goudengids.be.
11 Van Hoevelen Transport. De Regenboog 5L 2800 Mechelen. Göteborg 2 2030 Antwerpen. Vosseschijnstraat 11 2030 Antwerpen. Kambalastraat 14 2030 Antwerpen. Halewijnlaan 78 2050 Antwerpen. 16 De Roeck nv. Straatsburgdok Noordkaai 22 2030 Antwerpen. 17 ANTWERP PORT STORAGE. Noorderlaan 660 2030 Antwerpen. Noorderlaan 120 2030 Antwerpen. Blarenstraat 48 2180 Ekeren Antwerpen. Napelsstraat 79 2000 Antwerpen. Verhuizingen Materieel voor Verhuur.
Tolken en vertalers verhuizen naar stadscampus HLN Antwerpen.
Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. Tolken en vertalers verhuizen naar stadscampus. Het mooie gebouw in de Schildersstraat. De tolken en vertalers van de richting Toegepaste taalkunde verhuizen deze zomer naar de stadscampus van de Universiteit Antwerpen. Het mooie gebouw in de Schildersstraat op het Zuid vlak naast het KMSKA gebouwd tussen 1893-1897 is beschermd als monument en komt leeg te staan. Sinds 1961 zit het vroegere HIVT Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in het statige pand op het Zuid.
Verhuizingen Antwerpen Anthonissen Movers Anthonissen verhuizingen Antwerpen.
Recensies Ervaring van klanten. Uw verhuis onze zorg! Anthonissen Moving Logistics is een vierde generatie familiebedrijf in Antwerpen met 90 jaar ervaring in de verhuis en transport sector. Met de klemtoon op service klantvriendelijkheid en scherpe prijzen regelen wij uw verhuis van A tot Z! Kleine en grote verhuizingen kantoorverhuizingen en internationale verhuizingen behoren allemaal tot onze diensten. Sinds 1923 staat de familie Anthonissen aan het hoofd van dit 4de generatie familiebedrijf. Vandaag wordt elke verhuis opgevolgd door Anthony of Nick Anthonissen. Zij zorgen er persoonlijk voor dat de klant op de eerste plaats komt. Met een GRATIS en VRIJBLIJVENDE offerte aan HUIS krijgt u een beter inzicht in uw verhuizing.
Meubelbewaring Brussel Leuven Antwerpen Meubelopslag en Verhuizingen Verhuisfirma Actimovers Home.
Ideaal tijdens verbouwingen bij verhuis naar het buitenland of naar een kleinere woonoppervlakte. Voor het stockeren van meubel s beschikt Actimovers over verschillende opslagplaatsen in Brussel Leuven en Antwerpen. U wil een verhuizing bestellen maar de nieuwe bestemming is nog niet klaar of u dient nog te wachten? Geen probleem onze magazijnen werden speciaal ingericht voor het bewaren van meubels. Uw meubels worden met de allergrootste zorg opgeslagen. Voor korte termijn of lange termij. Vraag onze prijzen en voorwaarden. Uiteraard is dit niet onze enige bedrijfstak. Actimovers NV/SA helpt u ook te verhuizen. Iedere locatie is voor ons toegankelijk. Nationale en Internationale verhuizingen wij doen het allemaal! Actimovers NV/SA heeft vestigingen in Antwerpen Brussel en Leuven.
Verhuisfirma Antwerpen Waasmove.
Assistentie nodig bij kleine of grote verhuizingen transport of inboedel opruiming in de provincie Antwerpen? Als u op zoek bent naar een verhuisfirma in de regio Antwerpen dan bent u aan het juiste adres. Waasmove helpt zijn klanten met verhuizingen assistentie opruiming en transport in de gehele provincie Antwerpen. Verhuist u binnekort maar hebt u geen idee hoe u alle meubels demonteert transporteert naar uw nieuwe woonst en dan weer correct in elkaar zet?
Tijdelijke verhuis HVW Antwerpen wegens renovatiewerken HVW CAPAC HFA.
Tijdelijke verhuis HVW Antwerpen wegens renovatiewerken. Om ons onthaal te verbeteren zijn er renovatiewerken gepland in ons kantoor in Antwerpen. Daarom zal het kantoor van 17 t.e.m. 19 september gesloten zijn voor het publiek om ons toe te laten te verhuizen naar onze nieuwe tijdelijke locatie. Het kantoor blijft op deze dagen wel telefonisch bereikbaar. Vanaf maandag 22 september bent u welkom op het volgende adres. Vleminckstraat 18 2000 Antwerpen het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping. Stuur vanaf 22 september ook alle post bestemd voor dit kantoor naar het bovenstaande adres.

Contacteer ons