Op zoek naar camionette huren?

camionette huren
Bestelwagen huren Brico.
Winteronderhoud van uw grasmaaier. Laadparking en parking voor mindervaliden. Subpagina's weergeven Verhuur bestelwagen Brico. Verhuur van een bestelwagen. Voor het transport van omvangrijke en zware aankopen hebt u de mogelijkheid in de meeste Brico-winkels om een kleine bestelwagen zonder chauffeur te huren voor de duur van maximaal 2 uur. Het rijbewijs B en uw identiteitsbewijs volstaan om de bestelwagen te kunnen huren.
Bestelwagen verhuur Vlug en goedkoop huren van bestelwagens in regio Menen West-Vlaanderen CARXX.
Zaterdag feestdagen 8u-10u 18u-20u. Bel 0497/44.77.50 wij verhuren enkel in west vlaanderen. De goedkoopste van België. AL ONZE PRIJZEN ZIJN BTW IN LAAT JE NIET VANGEN BIJ ANDERE VERHUURDERS WANT DIE GEVEN PRIJZEN ZONDER BTW. LEEFTIJD VANAF 21 JAAR.
Onze bestelwagens Avis.
Al onze bedrijfsvoertuigen kunnen bestuurd worden door personen in het bezit van rijbewijs B. Twee formules voor meer keuze. Wenst u een bestelwagen te huren tussen maandag en vrijdag? U heeft de keuze uit de volgende drie mogelijkheden. INFO RESERVATIE 300 km/dag. INFO RESERVATIE 100 km/dag. INFO RESERVATIE Maximaal 4 uur. Huren tijdens het weekend. Wenst u een bestelwagen te huren in het weekend? U heeft de keuze uit de volgende drie mogelijkheden. INFO RESERVATIE 1 dag vanaf vrijdag 16.00 u 100 km/dag. INFO RESERVATIE 2 dagen vanaf zaterdag 08.00 u 100 km/dag. INFO RESERVATIE 3 dagen vanaf vrijdag 16.00 u 100 km/dag.
Huurwagens Verbiest Oostende.
Een bestelwagen huren zonder chauffeur voor een verhuis een levering. Een camionette rijbewijs B die u uit de nood helpt. Een bestelwagen huren is vaak de goedkoopste én snelste oplossing. Bij de huur van deze camionette gratis dekens en bindlinten. Bleutooth en GPS beschikbaar. 100 KM per dag gratis. Per bijkomende KM 022 cent. 800 euro Bankkaart Visa of contant. 800 euro franchise bij ongeval in fout. Tarief bestelwagen 18 kubiek. van 8u30 tot 17u of andere dag 8u30. van vrijdagavond 17u tot zaterdagavond 18u.
VH Huurwagens Uw partner voor de meest voordeligste huurwagens bestelwagens minibussen en verhuiswagens van de streek.
Bij VH Huurwagens vindt u de voordeligste huurwagens bestelwagens minibussen en verhuiswagens van de streek. Afhaalpunten in Geel Mol Balen Brasschaat. Nergens goedkoper.
Bestelwagen huren aan de beste prijs Vio verhuur.
Zowel qua volume opties als budget! Huren voor korte én lange termijn. Wil u een camionette huren voor verhuis of om naar het containerpark te gaan dan volstaat een huurperiode van 1 dag of eventueel een weekend. Maar soms heeft u langer nood aan een extra vervoersmiddel. Onze tarieven lopen tot weekprijzen maar ook een bestelwagen huren voor een maand of langer is mogelijk. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat. Wat kost een bestelwagen huren? Bij Vio huurt u bestelwagens aan voordelige prijs! De prijs hangt natuurlijk af van het gewenste model en de verhuurtijd. Een snelle en kleinere vervoersklus?
Rent a Car Camionette huren bij Rent A Car.
Camionette huren bij Rent A Car. Vervoer van kleine en grote volumes. Moet u materiaal verhuizen voor uw bedrijfsevenement? Of plant u een uitje naar de IKEA? Bij Rent A Car kunt u voor elke gelegenheid de geschikte camionette huren van een Renault Kangoo met een laadvolume van 3 m tot een ruime Mercedes met 20 m. Laadvermogens variëren van 640 kg tot 1150 kg. Bovendien zijn sommige wagens voorzien van een laadklep. Verhuur op korte termijn. U kunt eenvoudig voordelig een camionette huren voor 1 dag. Bijvoorbeeld om naar het containerpark te gaan.
Transportservice IKEA.
Het laadvermogen van de bestelwagen bedraagt maximaal 450 kg. De bestelwagen mag uitsluitend gebruikt worden voor het vervoeren van je IKEA aankopen. Om een bestelwagen te huren moet je je verblijfplaats kenbaar maken en in het bezit zijn van een identiteitsbewijs en een rijbewijs van één van de EU landen of een land van de EVA of een internationaal rijbewijs waarbij een officieel document is toegevoegd die de geldigheid van dit rijbewijs in België bevestigt. Voorlopige rijbewijzen worden NIET aanvaard. De bestelwagens kunnen niet op voorhand gereserveerd worden. EU landen België Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Estland Finland Frankrijk Griekenland Hongarije Ierland Italië Kroatië Letland Litouwen Luxemburg Malta Nederland Oostenrijk Polen Portugal Roemenië Slovenië Slowakije Spanje Tsjechië Zweden en het Verenigd Koninkrijk.
VAG NV.
VAG Turnhout Autoverhuur Carwash Garage Carrosserie Seat

Contacteer ons