Meer resultaten voor parkeerborden aanvragen antwerpen

parkeerborden aanvragen antwerpen
Signalisatiemateriaal en verkeersborden bij Cant wegsignalisatie!
Heeft u alleen tijdelijk signalisatie nodig of parkeerverbod borden voor uw verhuis? Bij Cant Wegsignalisatie kan u tijdelijke of permanente signalisatie kopen of huren voor de periode dat u ze nodig heeft. Wegsignalisatie kopen of huren. Cant Wegsignalisatie heeft vestigingen in Merksem Antwerpen en in Zaventem Brussel.
Aanvraag parkeerverbod binnenkort bij stad in plaats van pol. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Aanvraag parkeerverbod binnenkort bij stad in plaats van politie. 21/12/2015 om 1146: door joro. Deze oude parkeerverbodsborden krijgen binnenkort een moderne make-over. De stad Antwerpen behandelt vanaf 1 januari 2016 zelf de aanvragen voor tijdelijke parkeerverboden. Ze neemt die taak dan over van de lokale politie.
Toelating om werfsignalisatie te plaatsen Ondernemen in Antwerpen.
container, stelling, verhuis, gelieve contact op te nemen met de dienst Parkeerborden via 03 221 13 33, elke werkdag bereikbaar tussen 9u en 17u. Indien uw werk niet aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet, dient u een groot werk in te dienen, zie hieronder.
DTM taxi Antwerpen alsook transport en verhuizingen Tips!
Parkeerborden moet u aanvragen bij het politiebureel van uw wijk, 8 werkdagen op voorhand en mits betaling. Contactgegevens kan u vinden via Lokale politie Antwerpen of via Antwerpen.be. Laat electriciteit, water, gas, TV en telefoon afsluiten of overschrijven op de volgende bewoner en regel dit alles op uw nieuwe adres.
Plaatsen van verkeersborden/politiemateriaal in samenwerking met de politie Werkhaven Antwerpen.
Werkhaven ondersteunt de politie bij het vervangen van de filmrolletjes uit flitspalen, het wegbrengen en ophalen van de meestapperstraatjes en behendigheidspistes bij scholen, het monteren en demonteren van preventieve radars, het plaatsen en weghalen van verkeersborden verboden te parkeren. Werkhaven Antwerpen Disclaimer.
Goedkope verhuislift ladderlift huren in Antwerpen Home-Ladderlift.
Ook op zaterdag en zondag zonder enige meerprijs of toeslag. Of meteen uw ladderlift aanvragen in Antwerpen? Surf naar onze contactpagina of bel ons vandaag nog! Goedkoop, snel en hoog. Bel ons op 0487 595 275. Wij plaatsen ook uw. parkeerborden op aanvraag.
Te huur antwerpen parkeer Trovit.
Contant te betalen bij het afsluiten van de huurovereenkomst. Logements similaires en location: te huur turnhout. Te huur parkeer borden E3 in antwerpen. Te huur parkeer borden E3 in antwerpen Te huur parkeer borden E3 in antwerpen. Antwerpen Te huur parkeer borden E3 in antwerpen.
Parkeerverbod aanvragen: hou een parkeerplaats vrij voor je verhuis Kodibox.
Spoedprocedures zijn ook mogelijk, daarbij kan je tot maximaal 2 dagen voor je verhuis nog een aanvraag indienen, maar reken je ook op een extra administratieve kost. In de Diamantenwijk geldt een afwijkende procedure. Daar behandelt niet de stad Antwerpen, maar de lokale politiedienst de aanvragen.
Je wil een deel van de openbare weg innemen stelling, container, parkeerverbod.
Een parkeerverbod aanvragen. Om een parkeerplaats voor te behouden, kan er een tijdelijk parkeerverbod ingesteld worden. Hiervoor moet je altijd een vergunning aanvragen. Zelf parkeerplaatsen vrijhouden door er bijvoorbeeld stoelen of een ladder op te plaatsen, is verboden en kan eventueel leiden tot ruzie met andere weggebruikers.

Contacteer ons